Annet Tiggelaven

13 januari 1958

Pyrus Nivalis.jpg

03 mei 2018

Lieve Annet en familie van Annet,

Wat is het snel gegaan en wat laat je een warme plek achter. Ongelooflijk fijn dat ik je heb mogen leren kennen.

Ik wens jullie een heel mooi afscheid zaterdag.

Hartelijke groet,
Eelke


geschreven op 09 mei 2018 door Eelke Dute, collega Antea Group       Rapporteren

Lieve Annet,

Een stoel blijft leeg,
Een stem blijft zwijgen,
Maar in mijn hart,
zal je altijd blijven.

Floris


geschreven op 09 mei 2018 door Floris Rook       Rapporteren

Lieve Annet,

Wat ben ik verdrietig. Verdrietig om jou te moeten missen. Het ging niet goed, maar dat het zo snel zou gaan; ik ben ontdaan. Jij was mijn tweede moeder, de moeder die op kantoor goed op mij lette. Wie moet dit nu doen? Niemand kan jou vervangen, niemand! Wat stond jij voor me klaar toen ik ziek was vijf jaar geleden. Dank daarvoor.

Gelukkig heb ik prachtige herinneringen. Altijd was jij aanwezig, altijd tijd voor een praatje, maar ook sprak je mij soms stevig toe. Altijd organiseren, regelen en mensen ontlasten. Niks was te gek. Ook was jij steevast van de partij op uitjes en feestjes. Gezelligheid boven alles, en dan jouw heerlijke lach. Wat hebben we veel moois gedaan. Het blijft me altijd bij.

Mams, je kinderen en kleinkinderen waren alles voor jou. Wat was je trots op hen. Wat heb je mij met trots over ze verteld. Heel speciaal was Marco voor je. Zijn verlies heb je nooit verdragen. Ik hoop dat je nu bij hem bent.

Rust zacht lieve schat, I'll always love you! Dikke kus! Diepe buiging!

Bijgevoegde foto is hoe ik jou herinner; die prachtige blik en lach.

Lieve familie, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Warme groet, Ton Lesscher


geschreven op 08 mei 2018 door Ton Lesscher       Rapporteren

Lieve Annet,
Gisteren belde Mary mij met het bericht van jouw overlijden. Ton had een tijdje geleden mij via social media geïnformeerd over je ziekte, maar het bericht kwam desondanks toch als een schok. Wat kan er sinds mijn vertrek bij Antea, nog geen twee jaar gelden, veel gebeuren in een mensenleven.
Je was dé Moeder Familias van alle collega’s van de afdeling Beheer & Data in Almere, en zeker ook voor het vaste groepje dat meeging met de PV. Wat heb ik genoten van alles wat je georganiseerd hebt: de zware wadlooptocht naar Ameland, de grapjes over het gezamenlijk moeten delen van de badkamer in de b&b na het concert van The Wall in het steengroevetheater in Winterswijk, en de bijzondere rondleiding in het Geofort, hier vlakbij Leerdam waar ik tegenwoordig woon, met een overheerlijk pilsje, patat en kroketten in het zonnetje op het terras erna... Al die momenten, en nog veel meer, zijn in mijn geheugen gegrift en daarvoor wil ik je hartelijk danken.
Annet, je lijden is voorbij en je staat nu op het punt een hele bijzondere reis te maken. Dit keer niet uren op een krap vliegtuigstoeltje naar je geliefde dochter en kleinkind op Curaçao, maar comfortabel met de meest luxe bus naar een andere plek waar zeker alle wonden geheeld worden. Die plek noemen ze de dood, maar voor jouw is ie springlevend, want het is de plek waar Marco op je heeft wacht. Het is de plek waar je hem na jaren weer kunt omarmen.
Lieve Annet, met jouw dood blijven wij hier met een leegte achter, en dat valt nu voor je familie en al je directe collega’s heel zwaar. Na jaren lang hard werken hadden we juist de rust gegund om te genieten van je ouderdomspensioen, samen met je kinderen en je kleinkinderen. Hopelijk vind je nu die rust op de plek waar je nu bent, samen met je geliefde Marco.


geschreven op 08 mei 2018 door Lex Schmidt       Rapporteren

Lieve familie,

Al een aantal jaren ben ik geen collega meer van Annet. Toen ik van haar situatie hoorde schrok ik enorm. Annet herinner ik mij als een fijn mens, atijd even hartelijk. Ik heb alleen maar mooie herinneringen aan haar. Heel veel sterkte met dit verlies.

Hartelijke groet,
Eric Korver


geschreven op 08 mei 2018 door Eric Korver       Rapporteren

Lieve Annet [en Familie],
Als ik naar kantoor in Almere ging, was jij bijna altijd de eerste persoon die ik op de afdeling zag. We hadden dan altijd even een praatje. Over het werk, over ons privéleven, overal over... Wat glunderde je altijd als je over je kleinkinderen sprak. Of dat je naar ze toe zou gaan. Ik vindt het jammer dat je zo kort van ze kon genieten... Ik zal jou als [positief] persoon en onze gesprekken missen...


geschreven op 08 mei 2018 door Herold Heetebrij       Rapporteren

Lieve Annet,

Altijd oprecht geïnteresseerd in de ander.
Lief, sociaal en vrolijk. Een ongelooflijk mooi mens.
Wat was je trots om moeder en oma te zijn....

Dankjewel voor de fijne tijd op kantoor Almere.


geschreven op 08 mei 2018 door Melle Buruma       Rapporteren

Lieve Annet,

Wat heb je mij vaak bijgestaan met raad een daad. Altijd een luisterend oor en een welgemeend advies. Je hield van een gulle lach en een babbeltje op zijn tijd, was een ontzettende teamplayer en een organisatorisch talent!

Zo zal je altijd in mijn herinnering blijven...
Nu weer samen met Marco, wat heb je hem gemist! Zoals jouw familie, vrienden en collega's jou nu moeten missen. Oprecht heel veel sterkte gewenst voor allemaal.

Zet de boel op stelten daarboven!

Liefs van Astrid


geschreven op 08 mei 2018 door Astrid Timmermans-Kok       Rapporteren

Op kantoor Almere komen was voor mij gelijk aan even langs Annet gaan voor;
Soms.....alleen een dikke glimlach waar je direct weer blij van werd
Soms...... een kort gezellig praatje om je thuis te voelen
Soms...... voor een goed gesprek waarbij het opviel hoe oprecht geïnteresseerd ze was ( ze kende alle namen van m'n kinderen)
Soms.......voor een echt gesprek over het leven.

en nu nooit meer een soms,

lieve Annet wat ga ik je missen
en wat had ik je graag veel meer oma-tijd gegund;
je was er zo trots en gelukkig mee.


geschreven op 08 mei 2018 door Iepe Soet       Rapporteren

Ik wens de familie veel sterkte met het verlies van Annet.


geschreven op 08 mei 2018 door Peter Dam       Rapporteren

Lieve familie,
7 jaar hebben Annet en ik samengewerkt op 1 kamer. Samen met hebben we veel gelachen maar ook verdriet gedeeld, vooral na het overlijden van Marco. Nu is ze weer samen met Marco.


geschreven op 08 mei 2018 door Mary Hettema       Rapporteren

Lieve Annet,

Ik zal je missen in je werk en als persoon. De vrolijkheid zelve, je was een fantastisch mens. Rust zacht daar waar je nu bent en let heaven shine..


geschreven op 08 mei 2018 door Dirk Nuus       Rapporteren

Denkend aan Petra denk ik mn aan onze jeugd. Als pubers waren we underground , liepen in broeken met gaten en lappen. Vonden Led Zeppelin en Black Sabbath geweldig. We trokken vaak op in vakanties vooral de zomervakanties op de camping de Rekere . Veel op stap en fietsen.....bijzondere tijd met mooie herinneringen....


geschreven op 08 januari 2018 door Sophie Dijkhuizen       Rapporteren