Carla Klinkien - Schoot

In dankbare herinnering

29 januari 1954

55ec7b83ce9a68d5bd663700419aca8d.jpg

19 juli 2022

Name: Sanna de Vries

Date: 04 augustus 2022

Name: tessa de Vries

Date: 04 augustus 2022

Name: Gerrit Jan de Vries

Date: 04 augustus 2022

Name: Ilse de Vries-Kouwenberg

Date: 04 augustus 2022

Name: Dikkie en Ingrid

Date: 02 augustus 2022

Name: Ilona Inklaar en Hans v.d. Streek

Date: 26 juli 2022

Name: Nico, Jennifer, Chantal

Date: 24 juli 2022

Name: Wil lust

Date: 23 juli 2022

Name: Nick en Gerda van Vliet

Date: 22 juli 2022

Name: Anita Oranje

Date: 22 juli 2022

Name: Andre Diny Schoot

Date: 22 juli 2022

Name: Ab-ire Uitvaartverzorging

Date: 21 juli 2022

Dag Carla,

Tijdens je afscheidsdienst had ik dit willen vertellen. Door alle emoties was ik hiertoe niet in staat.
Daarom schrijf ik het nu hiervoor je neer.

Lieve Carla, lieve, leuke, een beetje gekke Carla met soms een “bek als een scheermes” en een groot hart van goud voor mens en dier. Wat zullen wij je missen, Gerrit, Ruben, de meiden Tessa, Sanna en natuurlijk ikzelf. Wat ga ik je missen.
Al in mijn vroegste kinderherinneringen kom je voor. Altijd papte je met mij om. Samen douchen bij Papa en mama in de van Beuningenstraat, zo lang dat het bij de buurvrouw blank stond. Ook haalde je mij regelmatig uit de kleuterschool en gingen we zwemmen in het pierenbadje in het park. Zo zijn er nog veel meer fijne herinneringen.
Toen we naar Friesland verhuisden veranderde het contact hierdoor. We zagen elkaar natuurlijke niet zo vaak meer en gingen op een gegeven moment elkaar brieven schrijven. Ik heb ze allemaal nog en jij die van mij vertelde je laatst nog. Ook ontving ik regelmatig pakketje van je met leuke dingetjes van 4711, dat was altijd een feestje. Van tijd tot tijd zagen we elkaar tijdens de bezoeken met papa en mama aan oma of jullie op de Schoolstraat , de Baarsjesweg of op de camping in Opperdoes. Natuurlijk ook niet te vergeten mijn logeerpartijtjes bij oma en jou en Bertus. Jullie trouwdag herinner ik mij ook nog goed, ik droeg een blauw/wit zelf-gehaakt rokje dat ik speciaal van jou gekregen had.
Toen ik ouder werd vervlakte het contact wat meer maar het gevoel was er altijd. Altijd was je “mijn tante” Carla, mijn tante waarmee ik een speciale band voelde en klik had.
Je kwam op bezoek na de geboorte van mijn meiden Tessa en Sanna. Ook was je er na het overlijden van mama, nu 6 jaar terug. Sindsdien is het contact ook weer veel sterker geworden.
Bezoekjes over en weer op verjaardagen , met de feestdagen en op de camping in Andijk en Kraggenburg. Waar we als gezin zelf ook verschillende keren hele fijne dagen hebben mogen doorbrengen.
Nooit vergeet ik die keer dat we samen met de meiden naar het Katten café in Amsterdam zijn geweest voor jou als verjaardagscadeautje. Want onze grote liefde voor katten is ook iets wat we delen.
Nou dat was een feest. De meiden hebben het er nog steeds over je “gebekte” opmerking naar een vrouw die chagrijnig reageerde omdat dat ze door ons gegiebel niet haar telefoongesprek kon voeren. “Moet ze nou die gleuf” zei je, echt een typische Carla opmerking.
Tijdens en tussen je ziekenhuis opnames door zochten we elkaar ook regelmatig op. Ook de meiden zijn gek met je, zien zoveel van hun oma in je terug, alleen jonger en nog een beetje gekker, hun oma 2.0 zeggen ze.
Voor mij ben je naast mijn lieve, speciale “tante” Carla ook het laatste stukje tastbare verbinding met mijn moeder.
En nu, nu ben je hier niet meer, nu ben je plotsklaps weg en moet ik dit alles missen. Dat doet pijn, dat geeft zo’n leegte, zo’n verdriet.

Maar Ik laat je gaan, ik laat nu je los, nu ben je ergens anders. In een wereld waar geen pijn en ongemak meer is. Ergens tussen de maan en de sterren, in de tuin waar eeuwige bloemen bloeien.

Lieve, lieve Carla bedankt voor wie je was, bedankt dat je mijn speciale “tante” Carla was en dat je mij speciaal heb doen voelen.
Dag lieve, lieve Carla,

Dikke kus van je nichie,
Ilse
Ps. We houden een oogje op Bertus( en Max ) en geef dierbaren van mij die je tegenkomt een dikke knuffel.


geschreven op 03 augustus 2022 door Ilse de Vries-Kouwenberg       Rapporteren

Lieve Carla, Helaas heb ik je te kort gekend, maar daarom niet minder intens. Om de zoveel weken kwam ik je handen en voeten verwennen. Mijn assortiment paarskleurige lakjes namen door jou toe omdat dat nu eenmaal je favoriete kleur was. We hadden de grootste lol met jou en Bertus, als Amsterdamse watermannen onder elkaar. Alles was bespreekbaar en niets was gek. Van die momenten met jullie heb ik enorm genoten! Ook het kissebissen tussen jou en Bertus terwijl hij zo goed voor je wilde zorgen was hilarisch! Maar qua gezondheid kon je meerdere kwartetten neerleggen. Uit elke categorie had jij wel iets helaas. Daarom nam ik vaak een bloemetjes of iets lekkers mee om het leven te vieren en nam ik de tijd voor je. Het was een feest om bij jullie te zijn. Bertus verwende ons met koffie en iets zoets. Die momenten met zijn drietjes zijn koesteringswaardig. Helaas heeft Bertus onze laatste afspraak moeten afzeggen omdat het plots slechter met je ging. Je zei ooit wel eens tegen een arts..,, jullie laten toch nog wel iets in mijn buik zitten!?" Als ze weer eens een voorstel voor operatie hadden. Helaas hebben ze niet ontdekt hoe ziek je al was, waaraan je uiteindelijk onverwachts nog snel overleden bent. Als je zelf zou geloven in een hemel dan wens ik je daar geen pijn, lekkere gedroogde worstjes, een paar gezellige katten en een hondje toe en een zee van paarse bloemen en van Hans en mij alle liefs! Je wordt gemist. Wij knuffelen Bertus voor je! Dikke kus Carla. Hans en Ilona xxx


geschreven op 26 juli 2022 door Ilona Inklaar en Hans v.d. Streek       Rapporteren

Rust zacht moppie we blijven aan je denken we hebben echt genoten van je mooie herinnering we zullen dat koesteren


geschreven op 26 juli 2022 door Dien &manus       Rapporteren

Voor sommige dingen, gebeurtenissen zijn eigenlijk geen woorden en dat is wat jij ( met Bertus) allemaal heb moeten meemaken. Van de operaties en alles wat daar bijkwam had je beter moeten worden. Het is ongelooflijk verdrietig dat dit allemaal niet gebeurd is om jou een kwalitatief beter leven te geven. Wat zullen we je allemaal vreselijk missen. Jij was authentiek, het hart op de tong, je uitspraken en humor onvergetelijk. Als je bij me kwam kon ik vreselijk om en met je lachen maar ook serieuze gesprekken waren ons niet vreemd, dit zal ik erg missen maar nooit vergeten. Voor Bertus en verdere familie breekt hele zware tijden aan maar jij lieve Carla leeft voort in onze hart en gedachten…veel liefs Fred en Sandra


geschreven op 24 juli 2022 door Sandra Oudeboon       Rapporteren

Lieve Carla,
Je was een Amsterdammer met de hart op de tong,
dat vond ik leuk. Gek op kinderen en dieren. Je gaf altijd van die leuke cadeautjes van 4711. En zelfs toen ik op mezelf ging, hebben we contact gehouden. Ik ben blij dat ik net voor mijn vakantie toch nog even langs ben geweest, jij zo nuchter en ik in tranen (dat vond je zo raar haha). Rust zacht, ik zal het bijdehandje missen. Liefs ????


geschreven op 24 juli 2022 door Nico, Jennifer, Chantal       Rapporteren

Lieve Carla wat hebben we een mooie tijd gehad. Klaverjassen. Vakantie, en de vakantie met de kakkerlakken vergeet ik nooit meer. Wat hebben we gelachen. Je bent een blijft een schatje met een super goed hartje. Rust zacht lieve Carla. Hele dikke kus ????????????????


geschreven op 23 juli 2022 door Ellie klinkien       Rapporteren

Lieve Carla
Ik heb je ongeveer 54 jaar gekend
Het was bij 4711 en toen een beetje aan en uit vriendschap en 6 jaar geleden elkaar weer gevonden we waren met een clubje van 4 en binnen 2weken zijn mij er 2 ontvallen
RUST
ZACHT lieve Carla ????????


geschreven op 23 juli 2022 door Wil lust       Rapporteren

Lieve Carla, Ik zal je altijd herinneren als een vrolijke, nuchtere, sterke en vooral oprechte vrouw. Voor jou was iedereen gelijk. Maar voor dieren en kinderen had je altijd een speciaal plekje in jouw hart. Wat heb je ze verwend met jouw aandacht en liefde. Rust zacht....


geschreven op 22 juli 2022 door Anita Oranje       Rapporteren

Lieve Zus,Schoonzus..We zullen je spontaniteit en vrolijkheid erg missen..Voor altijd in ons hart....


geschreven op 22 juli 2022 door Andre Diny Schoot       Rapporteren