Claudia Ansari-Blank

Overeenkomstig haar nadrukkelijke verzoek géén bloemen, maar graag een donatie aan het KWF & Ambulance Wens!

29 januari 1975

2117394a20b0a4239bbaf8adab8ee1e7.jpg

07 juli 2021

Name: Wasim

Date: 12 maart 2023

Name: Marjan

Date: 01 augustus 2021

Name: Chantal

Date: 27 juli 2021

Name: Silvia Schep

Date: 18 juli 2021

Name: Teun & Simone

Date: 16 juli 2021

Name: Jacopo

Date: 16 juli 2021

Name: Natasja & Jinte

Date: 16 juli 2021

Name: Barbara van Cann

Date: 16 juli 2021

Name: Dennis Weijers

Date: 16 juli 2021

Name: Maki

Date: 16 juli 2021

Name: Yasumi, Riku, Johan.

Date: 16 juli 2021

Name: Yasumi, Riku, Johan.

Date: 16 juli 2021

Name: Peter en Firian

Date: 16 juli 2021

Name: Familie de Koning

Date: 16 juli 2021

Name: Zilla van Dijk

Date: 16 juli 2021

Soms zijn er gebeurtenissen die niet zo zouden moeten zijn. Het verlies van een prachtig mens als Claudia! Er zijn gebeurtenissen die wel zo moeten zijn. En dat was dat ik Claudia heb mogen leren kennen. Ze kwam binnen om niet alleen maar mijn weerbarstige haar te knippen maar ook om het weerbarstige leven te delen. En als we dan aan het wachten waren om de verf in te laten trekken de verhalen te delen. Over haar prachtige dochters waarvan ze dan filmpjes en foto's deelde en o zo trots vertelde. Ook over Shah, waar ze ook al zo trots op was. Lieve Claudia, in het hart van dit mens heb je een zonnestraal laten schijnen!


geschreven op 01 augustus 2021 door Marjan       Rapporteren

Lieve Claudia,

Jaren geleden heb ik jou leren kennen als vriendin en collega van Sylvie. We hebben leuke dingen met z’n allen gedaan. Moeilijke tijden doorgemaakt maar véél meer mooie tijden met Sharam en de geboorte van jullie dochters. Ik herinner me onze fijne gesprekjes op verjaardagen, altijd gezellig, optimistisch, lief en geduldig. Zo oneerlijk dat jou dit is overkomen, je laat een grote leegte achter.
Chantal

Lieve Sharam, Kiyana en Delara,

Wij wensen jullie onwijs veel kracht bij het verwerken van dit enorme verlies.
Dave, Chantal, Jay en Vince.


geschreven op 27 juli 2021 door Chantal       Rapporteren

Lieve Claudia,
Wat zul je gemist worden...
Het eerste woord dat in ons opkomt als we aan jou denken is LIEF, met hoofdletters.
Warm, attent en zo vol liefde voor je gezin. En ook voor anderen stond je altijd klaar.
We denken met plezier terug aan de kibbeling, de stoofpeertjes, de popcorn en pannenkoeken en de gezelligheid. Niks was je teveel en Teun vond het heerlijk om bij jullie te zijn.
Hij heeft wel eens gezegd dat jij de perfecte reservemoeder zou zijn.

We hadden je nog zoveel meer tijd met je mooie gezin gegund.
Je mag zo trots zijn op de prachtige, sterke meiden die je op de wereld hebt gezet. Met Shah naast hen en jou altijd in gedachten gaan ze hun weg wel vinden.
Vandaag hebben we afscheid genomen, met een glimlach en een traan. Maar we zullen vooral met die glimlach aan je terugdenken.
Dankjewel!

Liefs, Teun & Simone


geschreven op 16 juli 2021 door Teun & Simone       Rapporteren

Ik heb net het droevige bericht. Mijn oprechte deelneming met jullie verlies.


geschreven op 16 juli 2021 door Jacopo       Rapporteren

Ik herinner Claudia als een echt power vrouw, die zich als een Leeuwin over haar welpjes ontfermt, maar op een hele kalme manier. Altijd stond ze klaar voor de meiden en alle vrienden van de meiden. Ik heb enorm veel respect voor de kracht, warmte en kalmte die Claudia uitstraalde. Die kracht stroomt ook door het dna van de meiden. Ik wens jullie enorm veel sterkte & kracht. Warme groet, Natasja

Ik vond het heel fijn dat Claudia altijd dingen voor ons bedacht, ze kwam altijd op met leuke ideeën, ze maakte vaak popcorn als ik kwam. Ik vond het heel fijn om bij jullie te zijn, spelen, logeren. Ik heb hier hele mooie herinneringen aan. Dikke kus, Jinte


geschreven op 16 juli 2021 door Natasja & Jinte       Rapporteren

Lieve Claudia, ik zal nooit vergeten wat je allemaal voor mij oma hebt betekend. Je was zo belangrijk voor haar en daardoor ook voor mij. Hoe je mijn dochter naar school bracht toen het slecht ging met haar..... Wat een gemis toen ze er niet meer was. Ze was ook een beetje jullie oma. Een paar maanden erna kreeg jij vreselijk slecht nieuws..... Wat leefde ik met jullie mee. En wat was ik blij als ik op Facebook voorbij zag komen dat je jullie trouwdag hadden gehaald, kerst en een verjaardag. Wat laat je een grote leegte achter. Wat hebben jouw dierbaren je een prachtige uitvaart gegeven! Jouw man die zo lief over je sprak, en het zichtbare verdriet van iedereen maar vooral je dochters raakte me enorm. Lieve Claudia rust zacht, ik zal je nooit vergeten. Lieve nabestaanden heel veel sterkte toegewenst.


geschreven op 16 juli 2021 door Barbara Van Cann       Rapporteren

Rust zacht lieve Claudia, tot weder ziens.
Shahram,Kiyana en Delara en familie nogmaals heel erg veel sterkte.


geschreven op 16 juli 2021 door Dennis Weijers       Rapporteren

I will forever remember your big & lovely smile when you and Shahram hosted us at your place more than 15years ago. You are a very kindhearted lady & you drove out late at night to pick up an additional mattress for my friend and cook us an amazing breakfast the next day. The world has lost an amazing woman, wife and mother. I will cherish the little time we met and I wish we could have met again. Rest in Heave, the angles are with you, Colin


geschreven op 16 juli 2021 door Colin       Rapporteren

Bedankt voor alles, Claudia! Lieve, eerlijke, en rechtvaardige was je altijd. Wij zijn heel dankbaar. Hoe kunnen wij nu een nieuwe kapster vinden, die zo gezellig bij ons thuis komt knippen? Het is onmogelijk.... Wij zullen jou heel erg missen.


geschreven op 16 juli 2021 door Maki       Rapporteren

Lieve Claudia,


Niks was jou teveel om Rabea en ons een warm welkom te geven. Dank voor onze gezellige momenten samen. "not being here, doesn't mean you're not here"...

Wij wensen Shah, Delala en Kiyana en overige dierbaren veel kracht en liefde toe in deze intens verdrietige periode. Wij koesteren onze herinneringen met jullie en wees altijd welkom. Warme groet, Peter, Firian, Ayashna, Thera en Rabea XXXXX


geschreven op 16 juli 2021 door Peter, Firian, Ayashna, Thera en Rabea       Rapporteren

Lieve Shahram Kiyana en Delara,
In de harde kille leegte van afscheid en gemis sturen wij jullie warmte en zachts, een kaarsje om de koele steen te verwarmen en zachte kwetsbare vlindervleugels als windvangers op de boot die jullie geliefde Claudia achter de horizon zeilt. Opdat elke vlinder in je buik of in de lucht je mag herinneren aan de innige liefde voor elkaar, Zilla en Eduard


geschreven op 16 juli 2021 door Zilla van Dijk       Rapporteren

Lieve Shah, Delara en Kiyana,


Claudia is voor ons altijd een liefdevolle goedlachse vrouw geweest. Zodra je binnenkwam was je welkom, je was nooit teveel. De liefde en warmte waarmee ze Circe altijd thuis heeft laten voelen, zullen we altijd meenemen. We herinneren ons de gezellige kletsuurtjes terwijl de dames aan het Just-Dancen waren, en ook de heerlijke barbecues bij jullie in de achtertuin en op de camping. We dragen de herinnering aan haar warme persoonlijkheid altijd met ons mee.

In gedachten zijn we bij jullie, hopelijk kunnen we elkaar binnenkort nog persoonlijk spreken.

Circe, Timo, Martine en Remco


geschreven op 16 juli 2021 door Familie de Koning       Rapporteren

Lieve Delara, Kiyana, Shahram en familie,
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hopen dat het samen herbeleven van mooie herinneringen aan jullie moeder, vrouw en dochter jullie zal helpen dit enorme gemis een plek te geven.
Veel liefs, Thijs, Anne, Eric & Eline van Noppen


geschreven op 16 juli 2021 door Familie Van Noppen       Rapporteren

The world has lost an amazing, warm, open hearted person and I am heartbroken. You helped me through a complex and diffucult time in my life, and made it that much easier. For that kindness, sympathy and meedenken, I'll be forever grateful.

Shah, Delara and Kiyana,
Our deepest sympathy to you all, you are in our thoughts in this time.

Much Love Stace, Kir and Mathijs


geschreven op 16 juli 2021 door Stacy       Rapporteren

Lieve Claudia,
Als de regendruppels wisten
hoeveel je wordt gemist...
dan regent het de hele dag.

Lieve Shahram, Delara en Kiyana,
Heel veel sterkte en kracht bij het dragen van dit intense verdriet en gemis. Koester de prachtige herinneringen aan jullie mooie, lieve vrouw en moeder.
We denken aan jullie.

Veel liefs,
Nikkie en Wijnanda


geschreven op 15 juli 2021 door Nikkie en Wijnanda       Rapporteren