Harolyn Maria Coffi

15 februari 1952

harolyn-foto-kaart.jpg

29 september 2015

Heel veel sterkte gewenst.
We hebben haar leren kennen als een sterke vrouw die nooit de moed opgaf en positief in het leven bleef staan.


geschreven op 05 oktober 2015 door Renate en Petra       Rapporteren

Luc en familie mijn oprechte deelneming met dit verlies.
Harolyn is/was een warme vrouw die er voor iedereen is/was met een passie voor koken. Ondanks haar ziekte wilden ze nog zo veel. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Lieve harolyn ik zal je missen maar nooit vergeten.
We kwamen bij elkaar in het Parkhuys waar we lief en leed met elkaar gedeeld hebben waar we gelachen en gehuild hebben.

Je zit in mijn hart
Marja


geschreven op 04 oktober 2015 door Marja Baars       Rapporteren

Lieve familie,
Ik ken Harolyn via het Parkhuys en heb haar leren kennen als een bijzondere en sterke vrouw, ongelofelijk dat ze er niet meer is. Ik wens jullie veel sterkte de komende tijd.


geschreven op 04 oktober 2015 door Agatha Roosenboom       Rapporteren

Luc, Mevr. Coffi en broers en zussen,
onze oprechte deelneming.


geschreven op 04 oktober 2015 door Bea & Piet van der Harst       Rapporteren

Lieve Lieve Harolyn, Zo'n mooi mens, letterlijk en figuurlijk, ondanks alle pijn wist je altijd een lach te voorschijn te toveren. Lief, zorgzaam met veel andacht voor anderen. Zal je humor missen. Wat mooi dat je in de armen van jouw lieve Luc mocht overgaan. Nu eindelijk mag je rusten. Zal je missen lieve Harolyn. Rust zacht.


geschreven op 04 oktober 2015 door Erna Campfens-v.d. Flier       Rapporteren

Luc mijn op rechte deelneming met het verlies van Harolyn. Ik kende haar vanuit de Olmenhof. Ik ben blij dat ik haar gekend heb. Luc ik wens je veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.


geschreven op 04 oktober 2015 door Jeanette Muller       Rapporteren

Lieve Harolyn (in herinnering) en Luc, Helaas, wat jou is overkomen met die vreselijke K-ziekte op veel te jonge leeftijd, heeft ons diep geraakt. Samen gingen we naar de onderzoeksauto bij het politiebureau en op een keer vonden ze een vlekje, het begin van alle ellende. Je herstelde ogenschijnlijk, maar na een paar jaar was het weer mis en nu zullen we jouw vrolijkheid en spontaniteit voorgoed moeten missen. Wat bewaren wij een fijne herinneringen aan jou. Nadat wij al enkele jaren in de Han G. Hoekstrahof woonden, werden jullie onze overburen. Er ontstond een geweldige vriendschap, die resulteerde in regelmatige borrels, dineetjes en gezellige avonden. Jij wist op bijzondere wijze steeds weer schitterende dineetjes op tafel te brengen. Toen jullie in 2007 naar Overgooi gingen verhuizen, bleef het contact gelukkig bestaan. Een diner bij jullie op het Stamerbos met het schitterende uitzicht van Stichtse- tot Hollandse brug was steeds fenominaal. Je hebt met Luc maar een paar zorgeloze jaren van jullie schitterende appartement mogen genieten. Veel te kort en wij hopen dat Luc de kracht weet te vinden om verder te gaan. Voorzover het binnen ons vermogen ligt, zullen wij hem steunen. Lieve Luc, onze innige deelneming met het overlijden van je geliefde Harolyn. Lieve Harolyn, rust zacht, zonder pijn, waaraan je zo geleden hebt.
Marijke en Gé van Deventer.


geschreven op 04 oktober 2015 door Marijke en Gé van Deventer       Rapporteren