Jopie Vermeulen - Mandos

21 september 1932

Foto 3.jpg

09 mei 2015

Voor ons heel onverwacht dit droeve bericht ontvangen. Ik herinner Jopie als de gezellige vrouw waar wij veel tafeltennistoernooien hebben beleefd. In Amsterdam als de top Bardame en speelden we uit dan waren vooral de etentjes aan het eind van een dag, waar ik met genoegen aan terug denk. Voor Piet is dit een zware tijd, evenals Jolanda en haar kinderen en kleinkinderen.

Helaas kan ik de dag van het afscheid niet persoonlijk aanwezig zijn, door familie omstandigheden hier. Ik wil je wel beloven, dat mijn moeder en ik, zij is inmiddels 100, snel contact met je op willen nemen om je persoonlijk te komen condoleren.

Veel sterkte de komende tijd.

Piet Dijkman


geschreven op 14 mei 2015 door Piet Dijkman       Rapporteren

Lieve Piet, Jolanda en verdere familie,
Wat schrok ik, toen ik de rouwkaart kreeg, maar jullie moeten Jopie in je dagelijkse leven missen. Ik wens jullie veel sterkte toe. Jammer genoeg lukt het me niet om morgen bij de uitvaart te zijn, maar ik denk aan jullie en brand een kaars voor Jopie. Veel liefs van @nkie Stiasny
Lieve Jo,
We leerden elkaar kennen, omdat jij als bejaarden verzorgster werkte. 10 jaar lang hebben we een fijne samenwerking gehad. Je kon de moeilijkste cliënten aan, wist perfect hoe je ze moest aanpakken en zorgde ook nog dat hun huis schoon was. Ons werkoverleg was altijd gezellig en je loste de problemen bij de cliënten met je lieve zorg op. Een hele geruststelling voor mij. Je was een SUPER bejaarden verzorgster.
Toen de reorganisatie ons uit elkaar haalde, zijn we met de collega's nog naar Parijs geweest. Een leuke reis was dat!
Intussen is dat alles alweer zo'n 25 jaar geleden, maar onze vriendschap is blijven bestaan. Je was een lieve zorgzame, attente vrouw en ik zie je als een engeltje in de hemel zitten. Ik zal je missen, lieve Jo.
Op bijgaande foto vierden we samen Sinterklaas en kreeg ik als surprise een fototoestel.


geschreven op 13 mei 2015 door Ankie Stiasny       Rapporteren

Jopie bedankt voor de goede zorgen die je aan Klaas hebt gegeven net als Piet, wij denken nog vaak aan de leuke momenten terug met de vakanties en aan de gezelligheid bij jullie thuis Jopie rust in vrede. Piet en kinderen veel sterkte de komende tijd. Liefs Ria en Ton.


geschreven op 13 mei 2015 door Ria en Ton Rozemeijer       Rapporteren

Lieve tante Jopie.

Dank u voor alle mooie en leuke momenten. We zullen nog vaak aan u denken.
Rust zacht.

Lieve Ome Piet, Jolanda, Kelly,Sjoerd, Izzy en Ronnie. We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie vrouw,moeder en (overgroot)oma.

Liefs,
Annemieke en Rob


geschreven op 13 mei 2015 door Annemieke en Rob Donkers       Rapporteren

Jopie,

Een vlotte vrouw, vol humor, en serieus op de goede momenten.
Een moeder, een oma, genietend van haar ((achter)(klein)kind(eren)).
Een echtgenote, met zichtbare liefde voor haar man.
Mijn tante, ze is er niet meer.

We leven met jullie mee.
(Nieni en) Frank Schuermans


geschreven op 13 mei 2015 door Frank Schuermans       Rapporteren

Gecondoleerd met het verlies van u vrouw Piet, jolanda met het verlies van je moeder, kleinkinderen en achterkleinkind ook gecondoleerd. Dat ze altijd in jullie harten mag verder leven. zoals ze als mens was. `ik zal ze missen omdat dat ik op een oprechte manier met haar kon praten. `over alles wat het leven zo dierbaar maakt. Tante jopie dank voor alles. En verdere Fam. veel sterkte met het verwerken. tot gauw. Liefs Kitty & Henk en Lisa

Lieve ome Piet gecondoleerd met het verlies van uw vrouw tante Jopie. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Ook voor dochter Jolanda en de kleinkinderen. Ik denk aan jullie. Tante Jopie was een lieve vrouw die altijd voor ons klaar stond en belde of een kaartje stuurde als ik jarig was. Iets wat ik altijd aan haar gewaardeerd heb. Ik zal haar gaan missen. Liefs Anne en Lisa

Namens pierre en tonny Mandos gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Jopie.


geschreven op 12 mei 2015 door Kitty Mandos en Lisa en Anne van de Moosdijk       Rapporteren

Vanmiddag kregen we onverwachts bericht: buuf is er niet meer. Ja, wat gaat er dan door je heen. Dan denk je toch aan de leuke (en soms minder leuke) herinneringen. Zo komen de januari maand 1990 naar boven. Tonny flink dik van de zwangerschap en vervolgens vliegen de dakpannen door de lucht en sommige door het raam. En maar wachten op de mannen, die van hun werk naar huis probeerden te komen. Verder komen de spontane tuinbijeenkomsten naar boven met de diverse buren. De een had drinken, de ander kaas en weer een ander kwam met worst. Ja, zelfs een huwelijksaanzoek inclusief een trouwjurk kwam tevoorschijn. Verder natuurlijk de geplande burendagen, waarbij er af en toe een eikel uit de boom viel (Vincent dus). Buuf was als eerste op de hoogte dat Deborah onderweg was, wij naar het ziekenhuis en Patrick onder de hoede van de buurvrouw. De kinderen zijn zeker de havermout pannenkoekjes niet vergeten. Het lukt ons nog steeds niet dezelfde te maken. Buuf bedankt voor al die fijne en gezellige jaren. Rust zacht


geschreven op 12 mei 2015 door Fam. Pietens       Rapporteren