Leen de Jong

Na alle fijne jaren die wij met hem mochten beleven, hebben wij geheel onverwacht afscheid moeten nemen van mijn man, onze vader, schoonvader en opa

24 mei 1941

aa9baba2a1ac646af055fe62b853e744.png

01 mei 2021

Name: M.A. van Drie-Bouhuijs

Date: 08 mei 2021

Name: Nathalie, Bas, Demi Cathy en Sven

Date: 08 mei 2021

Name: Sascha Groen

Date: 08 mei 2021

Name: Yvonne Huijsmans

Date: 07 mei 2021

Name: Yvonne Huijsmans

Date: 07 mei 2021

Name: Bertus & Alie Korte

Date: 05 mei 2021

Name: Linda, John en Claudia

Date: 04 mei 2021

Name: Rene, Wilma, Danny & Kevin Streekstra

Date: 04 mei 2021

Name: Danny Natasja en Demi

Date: 04 mei 2021

Lieve familie de Jong,
Gecondoleerd, een groot gemis want wat een lieve en bijzodnere man was hij!
Ik wens jullie heel veel sterkte, hou vast aan de mooie herinneringen !!

Petra


geschreven op 10 mei 2021 door Petra Besseling       Rapporteren

Rust zacht lieve buurman. Ik denk aan de gezellige buurt-BBQ's, die we elke zomer hadden. Leen als "hooft Pils", deelde het pils uit de grote koelkast uit de schuur uit. Je was altijd vriendelijk en zo'n lieve Opa. Lieve familie veel sterkte. Marion.


geschreven op 08 mei 2021 door M.A. van Drie-Bouhuijs       Rapporteren

Lieve ome Leen,

We hebben zoveel herinneringen met elkaar. Maar de leukste en mooiste waren voor mij toch wel de vele vakanties naar Italië.
Daar hebben we zo veel plezier met elkaar gehad. De dagen dat we met ze alle op het strand waren met ze alle in de rubber boot de zee opgingen, dan ging de boot weer lek en moesten we hele eind weer terug zwemmen. De avonden brachten we door met heerlijk slenteren op de boulevard waar we heerlijke ijsjes aten en de vele pizza's hebben gegeten.

Lieve ome Leen wij gaan u erg missen.

Nathalie, Bas, Demi Cathy en Sven.


geschreven op 08 mei 2021 door Nathalie, Bas, Demi Cathy en Sven       Rapporteren

Lieve Leen,
Wij herinneren jou als een super lieve, fijne en zachte man, vader en opa met een flinke dosis humor!
Wat kon je toch heerlijk droog uit de hoek komen. Wij gaan je missen!
Lieve familie, heel veel sterkte met dit verlies!
Liefs en een dikke knuffel van ons.

Sascha, May en Femi xxx

geschreven op 08 mei 2021 door Sascha Groen       Rapporteren

Lieve familie, gecondoleerd met dit verlies. Ik heb Leen leren kennen door Corinna en hem meegemaakt als een super lieve man en vader.... rust zacht ... ik zal hem nooit vergeten, vooral ook door de mooie verhalen van Corinna.
Veel liefs voor allen.


geschreven op 07 mei 2021 door Yvonne Huijsmans       Rapporteren

Leen was een hele fijne buurman waarmee wij jarenlang gezellig een kaartje konden leggen.


geschreven op 06 mei 2021 door Jan en Tilly Wieling       Rapporteren

Lieve broer & zwager,

Wij hebben zoveel mooie herinneringen aan je, eigenlijk te veel om op te noemen, maar toch noemen wij er een paar. Zo nam je je kleine zussie als kind altijd mee op de vrachtwagen en ook in de weekenden mocht ik vaak met je mee. Wij hebben nooit ruzie gehad, je was er ook altijd voor mij. Later gingen wij vaak weekendjes weg met de kinderen, gingen wij vissen of waren wij op zaterdag bij jullie in de Quellijnstraat te vinden. Ook hebben wij mooie vakanties met je meegemaakt in Oostenrijk en later in Frankrijk in de "wipcaravan". Wat hebben wij ook gelachten op Texel toen jij de fiets opstapte en er aan de andere kant weer vanaf tuimelde. Met Bertus dronk je graag een biertje, want daar hield je wel van, en hebben wij vele kaartuurtjes met elkaar beleefd. Tegen je zussie zei jij altijd: "Ik hou van je" en ik zei dan altijd: "Ik ook van jou". Wat zal ik dat missen en vergeten zullen wij je nooit. En wat je in de Fagelstraat tegen Bertus hebt gezegd om goed voor je zussie te zorgen, dat zal ik zeker doen Leen!

Lieve Leen, rust zacht en wat zullen wij je missen.
geschreven op 05 mei 2021 door Bertus & Alie Korte       Rapporteren

Lieve Ome Leen, wat een lieve oom was je voor ons altijd geweest. Hield van een dolletje en een grolletje. Weet nog heel goed toen je nog op de bus zat, we elkaar wel eens tegen kwamen op de eindhalte kalfjeslaan. Mochten dan altijd voor in de bus staan en lekker kletsen. Je gaat enorm gemist worden, maar boven wordt het weer een mooi weerzien van familie. Het wordt een gezellige boel boven met jou erbij.
Dikke knuffel en een goede reis ??????


geschreven op 04 mei 2021 door Linda, John en Claudia       Rapporteren

Leen herinnering ik als een hele lieve man .Altijd een grapje maken en altijd een glimlach als je hem ziet .Leen rust in vrede .


geschreven op 04 mei 2021 door Jos Tolsma       Rapporteren

Lieve Lenie,

Mijn ome Lenie; wat een lieve, fijne man was je toch, je was er één uit duizenden. Ik heb alleen maar mooie en fijne herinneringen aan je. Vroeger Sinterklaas vieren, bij jullie thuis oliebollen bakken, naar de Efteling, vissen, rijden op een huifkar, op vakantie naar Italië, maar vooral ook dat je 28 jaar geleden mijn getuige bent geweest op mijn huwelijk. Dank je wel voor die mooie tijd. Pas geleden was ik nog bij je op bezoek en had ik jouw favoriete nummer De vrolijke koster opgezet en zong je nog op jouw manier mee. Lieve Lenie, niet alleen ik maar ook Rene, Danny & Kevin gaan jou ontzettend missen en wij zullen je nooit maar dan ook nooit vergeten. Rust zacht.

Lieve allemaal, heel veel sterkte.


geschreven op 04 mei 2021 door Rene, Wilma, Danny & Kevin Streekstra       Rapporteren

Lieve Familie

Langs deze weg willen wij jullie allen condoleren met het verlies van Ome Leen. Een mooi bijzondere man met een hart van goud. Heel veel sterkte

Danny Natasja en Demi


geschreven op 04 mei 2021 door Danny Natasja en Demi       Rapporteren