Leo Bant

29 februari 1936

Leo.jpg

19 juli 2017

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Liefs en knuffels vanuit Vleuten.


geschreven op 21 juli 2017 door Marleen Kay Mila en Olaf       Rapporteren

Gecondoleerd allemaal! Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!
Knuffel


geschreven op 21 juli 2017 door Lida Karman       Rapporteren

Oom Leo,

8 jaar geleden kruisten onze levens elkaar onverwacht toen mijn vader, uw neef stervende was. Jullie waren elkaar lang geleden uit het oog verloren maar van beide kanten was er, toen zijn einde naderde, de behoefte elkaar te zien. Dat was voor mij apart gezien de familie situatie, maar al gauw begreep ik dat de band tussen jullie heel anders was. Helaas is het er niet van gekomen, het lot besloot anders. Toch was ik u dankbaar omdat mijn vader er naar uitgekeken heeft en het een positieve ontwikkeling in een negatieve periode was. Wij hebben na zijn overlijden een aantal goede gesprekken gehad, hetgeen mij weer inzicht gaf in dingen die ik als kind (en volwassene) nooit heb meegekregen van/over mijn vader.
Ik begreep ook meteen waarom de band destijds tussen jullie is ontstaan, want ik vond u een hartelijk-, warm-, maar ook een eerlijk mens.

Ik wil bij deze dan ook de naaste familie en vrienden ontzettend veel sterkte en kracht toewensen met dit vreselijke verlies, ik kan me voorstellen dat hij enorm zal worden gemist.

U mag nu rusten en bent straks bij uw kleindochter, neef en de andere mensen wiens leven u aangeraakt heeft en u zijn voorgegaan.

Goede reis oom Leo en doet u paps daarboven de groeten?


geschreven op 21 juli 2017 door Patricia Nederveld       Rapporteren

Lieve ome leo wij danken jou voor alle leuke momenten die wij hebben mogen ervaren rust nu maar in vrede


geschreven op 21 juli 2017 door Annelies dorland en Ben Bezemer       Rapporteren

Een oneerlijke strijd gestreden. Wij wensen alle dierbaren en vrienden alle kracht en steun om dit verlies een plaats te geven. Met alle herinneringen voor altijd in jullie hart. David, Nicole, Fleur, Rody* en Viviane


geschreven op 21 juli 2017 door David en Nicole Broeders       Rapporteren

Lieve papa wat heb jij gestreden, 7 jaar was je al ziek, vele ziekenhuisbezoeken volgende elkaar soms in een sneltreinvaart op. Zo was je thuis zo was je weer zoals wij het later noemde je logeer adres.
Het laatste half jaar was de zwaarste strijd die jij moest leveren.
Lieve pap ik ga je missen, maar je verdiend je rust. Wij gaan goed voor mama zorgen als jij voor mij zorgt voor mijn kleine meid daarboven.
Dag papa


geschreven op 20 juli 2017 door Jessica       Rapporteren