Ton Schoelitsz

Ton heeft besloten zijn finale managementpositie in de hemel te aanvaarden

26 januari 1944

72d1a0d14af16f0969cf28910f0297c7.png

31 oktober 2022

Beste Ton, bedankt voor alle mooie tijden die wij met jou en Clara hebben meegemaakt op Camping Kings Home. Vooral ieder jaar de spelletjes dag met de jeugd, en na afloop pannenkoeken was voor ons en onze kinderen een groot feest.
Wij wensen Clara en de kinderen heel veel sterkte.


geschreven op 03 november 2022 door Jos&Ida de Koning       Rapporteren

Beste Ton, ik ken je als zijnde een oude buur uit Amsterdam Noord. In de jaren dat ik je bewust heb mee mogen maken, was je altijd druk doende met vrijwilligers werk voor de parochie. Clara en jij hebben zelfs jaren gewoond in de daarbij behorende woning. Wat we ook niet mogen vergeten is jullie inzet voor het Antonius huis waar Clara en jij dag en nacht paraat hebben gestaan voor allerlei activiteiten en feesten. Een goede man is heen gegaan. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en zeker voor Clara.


geschreven op 03 november 2022 door Riëtte Deckers van der Kroon       Rapporteren

met verslagenheid heb ik vernomen dat ton is overleden. Ton iemand die ik al mijn hele leven ken. Hij woonde tegenover mij in de straat waar mijn wieg heeft gestaan. Leren kennen als een fijn mens en een groot parochiaan. Het is een groot verlies voor de gemeenschap. Ik wens klara en de kinderen heel veel sterkte in deze moeilijke periode.


geschreven op 03 november 2022 door Bart van der kroon       Rapporteren

Lieve Ton, wat een mooie man was jij. Altijd druk met De Havenaar, die jij met trots hebt gemaakt zoals hij nu verschijnt met als motto voor en door Havenaren. Wat zal ik je missen tijdens de vergaderingen. Clara en familie ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.


geschreven op 02 november 2022 door Jennifer Berkleef       Rapporteren

Beste Ton, als ik naar je foto kijk zou ieder geschreven woord er één teveel zijn. Immers, 'jouw foto zegt meer dan duizend woorden'

Clara, Selma en Jeroen - Max, Joost, Bas en Hetty - Ronja, Eric - Jacqueline en Wybren - Stefanie en Sebastiaan wat een fantastische echtgenoot, vader, schoonvader, opa en neef hebben jullie los moeten laten.


geschreven op 02 november 2022 door Martijn Huffnagel       Rapporteren