Karel Busch

Karel's Corner""

04 september 1948

Karel.jpg

18 mei 2017

Name: Jeroen Verschoor

Date: 08 november 2018

Name: Ruud en Sonja Hendriks

Date: 29 mei 2017

Name: Marjon Hendriks

Date: 29 mei 2017

Name: Natasja Nieuwenhuis

Date: 27 mei 2017

Name: Mies Scheltema

Date: 24 mei 2017

Name: Saskia Hoogland

Date: 23 mei 2017

Name: Ringo Content

Date: 22 mei 2017

Name: Tatiana

Date: 21 mei 2017

Name: Remko Riepen

Date: 21 mei 2017

Name: Melvin Boes

Date: 20 mei 2017

Name: Lidy Bart-Pardaan en Ben Bart.

Date: 20 mei 2017

Name: Youri baartscheer en Elmer de winter

Date: 20 mei 2017

Name: Frank, Mirjam, Léon en Stefan Koster

Date: 20 mei 2017

Name: Johnny van Essen

Date: 20 mei 2017

Name: Eelco Rietveld

Date: 20 mei 2017

Beste Karel.
Ik ben je nicht. Dochter van de zus van vader (Jan) . Ken Karel al van mijn vroege kinderjaren. Hij kwam bij ons in Limburg en Lies en Jan vooral met carnaval. De laatste ong 30 jaar geen contact meer gehad. GECONDOLEERD!


geschreven op 21 juni 2021 door Uschi Rietkerk-Gubbels       Rapporteren

Lieve Karel,

Ik kon je al uit de tijd van de Mensa. Ik werkte daar als monteur en jij als bedrijfsleider. Een strenge doch rechtvaardige man tegen jou personeel, heb heel wat tarzanachtige kreten uit de keuken horen komen!
Je stond daarnaast ook altijd voor iedereen klaar.

Wij, Sonja en ik, mochten in de Mensa een mooi huwelijksfeest vieren die door jou en Ria werd verzorgd. Een top avond hadden wij en natuurlijk ook de gasten.

Later kwamen we elkaar weer tegen in Almere Haven waar wij kwamen wonen, hadden trek in een patatje en was een leuk weerzien.
Ook dat wij weer wat terug voor je kon doen zodat je o.a. elk jaar weer heerlijke oliebollen kon verkopen.

Helaas werd je ziek en dat was een grote klap. Daarna werd ook Ria ziek en verloor jij je liefde. Nu ben je weer bij haar, waar je wilde zijn.

Lieve Karel, we zullen je missen, maar nu heb je eindelijk rust.

Beste Dennis en Patrick, heel veel sterkte toegewenst.

Ruud en Sonja Hendriks.


geschreven op 29 mei 2017 door Ruud Hendriks       Rapporteren

Lieve Karel,

Voor mij was je mijn vrolijke oom waarbij het altijd feest was. Mijn vriendinnen wilden er altijd bij zijn als jij bij ons thuis kwam. Dan gebeurde er wat en was het lachen, gieren, brullen.

Altijd verteerde je ons met lekkere hapjes en ik denk dat jij mijn liefde voor koken en lekker eten hebt aangewakkerd. Op de foto was ik met mamma en Annelies bij jou en Ria op bezoek in jouw "Docter Fish". Er is nog een foto waarbij ik met mijn voeten in de bak met visjes zit met een bordje met lekkernijen in mijn handen. Typerender kan niet. Tijdens mijn studententijd was ik met een hele groep studenten welkom om bij je te komen eten in Amsterdam na onze rondleiding op de wallen. Jouw gastvrijheid zal ik nooit vergeten.

Woensdag voor jouw overlijden zijn Annelies en ik nog bij je geweest. We hebben zelfs nog wat kunnen praten, we hebben gezegd hoeveel we van elkaar hielden. Ik ga je missen Karel!

Veel sterkte voor de familie de komende tijd en in het bijzonder voor Dennis en Patrick. Als we jullie ooit ergens mee kunnen helpen dan weten jullie ons te vinden.

Marjon Hendriks


geschreven op 29 mei 2017 door Marjon Hendriks       Rapporteren

Namens alle collega's van Zorgfix, wensen wij de familie heel veel sterkte de komende tijd.


geschreven op 28 mei 2017 door Louis de Haan       Rapporteren

Lieve Karel,

Als ik aan jou denk zie ik een lieve, gezellige, goedlachse, rondborstige en hartelijke man.
Iemand die wat van het leven wilde maken. Je was onvermoeibaar. Nieuwe ideeen kwamen als vanzelf en je probeerde doorlopend het iedereen naar de zin te maken.
Jou feestjes, verjaardagen enz. waren een belevenis altijd lekker eten en gezelligheid.
Iedereen was welkom bij jou.

Maar ik zie ook mijn kleine broertje die graag de brommer "leende" van mijn vriendje.
Wat was hij boos en mama niet minder want je was niet verzekerd.
Zeilen, en mij in het vieze water van een sloot dwingen te stappen.
Mijn kleine broertje die maar al te graag plaagde en zich ook toen al wilde bewijzen.
Jezelf bewijzen was belangrijk voor je.
Wat was je succesvol, eerst in de Mensa en daarna met Karels Corner.
Ook hielp je je zoons waar je kon met hun ondernemingen. Altijd nieuwe dingen bedenken.
Hard werken dat was je leven je kon alles aan.

Tot die dag waarop je leven ineenstortte. Wat waren we allemaal verdrietig en voor jou was gelijk alles afgelopen. Ria was je steun en toeverlaat, maar ook zij kon je toen niet
meer helpen. Iets wat ze haar hele leven had gedaan.
Zeker niet toen ook voor haar de nare tijdingen kwamen.

Nu na drie vreselijk jaren ben je eindelijk verlost en naar wij hopen weer bij Ria, doe haar de groeten van ons. We zullen jou nooit vergeten.
Je blijft voor altijd ONZE KANJER.

Loes en Jacques.


geschreven op 26 mei 2017 door Loes en Jacques       Rapporteren

Lieve Karel, veel te jong ben je heen gegaan. Ben echt geschrokken van het bericht en dan ook nog je lieve vrouw Ria die in September al overleden is en ook veel te jong. Mijn herinneringen van jou is te veel om op te noemen. De feesten die je gaf met zoveel eten ongelofelijk want stel je voor dat er niet genoeg was, nou er was altijd meer als genoeg. Het leukste wat ik mij herinner is dat ik op mijn 42 ste mijn eerste rijlessen ging doen. Je nam mij mee achter de mensa ( waar wij samen werkte ) naar de parkeerplaats waar je mij alles uitlegde hoe een auto werkte voordat ik aan mijn eerste rijles begon. Dat vond ik geweldig. Ik begon altijd heel vroeg maar jij kwam ook altijd vroeg naar het werk en riep dan Mies koffie. Maar Mies had nooit tijd en kwam dan niet snel genoeg en dan schreeuwde je Mies koffie NU, tja dan moest ik maar zo snel mogelijk komen anders kwam je me halen. Lieve Karel rust zacht en nu ga je naar je geliefde Ria. De tijd dat ik met je samengewerkt heb was een geweldige tijd die ik koester. Patrick, Dennis, familie en vrienden heel veel sterkte gewenst. Veel liefs Mies


geschreven op 24 mei 2017 door Mies Scheltema       Rapporteren

Gecondoleerd met het verlies van Karel (en zijn vrouw Ria). Het waren aardige hardwerkende mensen. Ze hadden een heerlijke snackbar (gelukkig in mijn buurt) die wereldberoemd was in Almere-Haven. Altijd leuke acties en leuke leuzen. Menig kinderpartijtje eindigde bij Karel. Onze zoon Beau heeft er nog een aantal jaar als hulp gewerkt in zijn schooltijd. Bijgaande foto is gemaakt in 2006 tijdens de "oliebollen"-tijd. Sterkte voor hen die achterblijven.


geschreven op 23 mei 2017 door Hans en Margreet Jimmink       Rapporteren

Lieve Karel, ik ken je nog uit de tijd dat je bij de Mensa werkte samen met mijn moeder. Jij was daar kok en mijn moeder interieurverzorgster. Later kwam ik ook bij jullie werken omdat het teveel werk werd voor mijn moeder. Ik vond je altijd een geweldige lieve man en ook Ria was een lieverd. Ik vond het vreselijk wat je overkomen was omdat je altijd bezig was en dat toen ineens niet meer kon en daarna het vreselijke bericht dat Ria ook ernstig ziek werd. Ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen want jullie waren een fantastisch stel. Heel veel sterkte Patrick en Dennis en verdere familie en vrienden xxx


geschreven op 23 mei 2017 door Saskia Hoogland       Rapporteren

Heel veel sterkte met dit grote verlies . Ook namens mijn vader Rob Boon


geschreven op 22 mei 2017 door Monique Colijn-Boon       Rapporteren

Heel veel sterkte met het verlies. Als kind kwam ik al voor het spelen op de Nintendo en later zelfs nog een bijbaantje bij Karel gehad.

Dag Karel en Ria.


geschreven op 22 mei 2017 door Nick Hendriks       Rapporteren

Gecondoleerd met het verlies van een zeer vriendelijke man, ik kwam vroeger altijd als klein kind friet halen bij z'n snackbar en speelde daar een spel via de tv die daarvoor hing of haalde iets aan snoep uit de grijpautomaat. Allemaal leuke jeugdherinneringen die ik niet zal vergeten, dankbaar voor de leuke tijd door Karel!

Karel stond altijd met een glimlach zijn werk te doen.


geschreven op 22 mei 2017 door Ringo Content       Rapporteren

Er is van alles al zoveel gezegd. Maar dan zijn er nog die excellente oliebollen van jullie vader. Geen oudejaarsavond zal meer hetzelfde zijn. Wat zal ik ze missen. Overigens mag ook gezegd worden dat tijdens de ziekte van jullie vader de met Dennis en zijn Team de vriendelijkheid en warmte in de Snack Corner altijd is gebleven. Daar mag Karel trots op zijn. Veel sterkte mannen, Martijn Huffnagel


geschreven op 22 mei 2017 door Martijn Huffnagel       Rapporteren

Patrick en Dennis, gecondoleerd met het overlijden van jullie vader. Hij was karakteristiek, ondernemend en hulpvaardig. Wij wensen jullie en de familie kracht toe om dit verlies te verwerken. Lieve groet van Ed en Caroline Honhoff


geschreven op 22 mei 2017 door Ed en Caroline Honhoff       Rapporteren

Een ieder gecondoleerd met dit verlies. Karel samen met zijn vrouw maakte karelsnackcorner tot iets heel moois. Het was hierdoor altijd een gezellige snackbar


geschreven op 22 mei 2017 door Ron Moltini       Rapporteren

Heel veel sterkte met dit grote verlies.
Wat ik zo geweldig vond de manier waarop Karel en zijn vrouw met kinderen omging. Op woensdag tegen de avond wanneer ik dan patat kwam halen, ging er menig ijsje of snoepje over de balie. Ik vond dat zo lief! Heel erg dat jullie er niet meer zijn, we gaan je zeker missen!!


geschreven op 21 mei 2017 door Juul Moltini       Rapporteren