Karel Busch

Karel's Corner""

04 september 1948

Karel.jpg

18 mei 2017

Name: Christa Fakiera-Menzink

Date: 19 mei 2017

Name: Margret Bruin

Date: 19 mei 2017

Name: Saskia

Date: 19 mei 2017

Vaak na het werk op vrijdagavond een patatje halen bij Karel samen met de kids. Een feest was dat. Kinderen kregen snoep of ijs en het was gewoon fijn om in de snackbar te wachten, er gebeurde altijd wel iets. Ik wens de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.


geschreven op 20 mei 2017 door Marina Smit       Rapporteren

Veel sterkte Den, voor jou en je broer met dit 2e grote verlies in zo'n korte tijd! Ik heb oprecht met jullie te doen! Hou jullie taai kanjers!


geschreven op 20 mei 2017 door Jeffrey, Tamara en Lara Treffers       Rapporteren

Lieve Karel wat ga ik je missen! Vroeger toen ik nog heel klein was en met mijn vader patatjes ging halen wou ik altijd mee want Karel was mijn favoriete patat man stiekem wist ik dat ik van jou altijd een gratis softijsje kreeg lieve Karel je hebt zoveel indruk op mij gemaakt dat ik jou nooit zal gaan vergeten! Heel veel geluk daar boven en maak daar boven de lekkerste patatjes van Karel! Mijn oprechte deelneming aan de familie en vrienden


geschreven op 20 mei 2017 door priscilla       Rapporteren

Ome Karel.....

Toen mijn broer en zus al het huis uit waren, ging ik op Tweede Kerstdag altijd met mijn ouders mee. Eerst naar de opa's en oma's en daarna altijd naar Karel & Ria. Een traditie, en wat was het altijd gezellig. Eerst nog op de Krugerstraat in Amsterdam, en daarna in Almere, het Raaltepad en later het Kalmoespad. En altijd wel een gekkigheidje bij het entree, vaak iets met geluid - een deurmat die geluid maakte als je erop stond, of een kerstman die je toelachtte. Eén en al gezelligheid, en je was nog maar koud binnen of Karel kwam al aanzetten met een hapje, met vaak nog de toevoeging: "Er is nog véél meer hoor!". Een Bourgondiër op en top.

Familiefeesten in de kelder van de Mensa, die blijven ook in mijn herinnering gegrift staan. Ook altijd helemaal tot in de puntjes verzorgd. Want als Karel ergens goed in was, dan was het wel het de mensen naar de zin te maken.

Toen was daar Karel's Corner, zijn eigen 'Toko' en helemaal Karel. Samen met Ria hebben ze daar een prachtige tent neergezet waar later ook Dennis zijn steentje is gaan bijdragen. We zijn daar met een aantal keer met zijn allen naartoe geweest en ook dan was het weer lachen geblazen en iedereen die binnenkwam of stond te wachten bij de counter moest weten dat er familie 'in de house' was. Onvergetelijke momenten met een onvergetelijke man.

Lieve Karel, je hebt nu eindelijk je rust. Je eigenste Ria zit boven op je te wachten - ik weet het zeker. En zoals Rinus Michels ooit al eens zei: 'We zullen je nooit, nooit, nooit vergeten!'


geschreven op 20 mei 2017 door Bas Beijnes       Rapporteren

Altijd had Karel oog voor mijn kind als ik een bestelling had, altijd kreeg hij zomaar wat lekkers. Als afsluiting van zijn 8e verjaardag gingen we frietjes eten bij Karel en toen hij doorhad dat het een verjaardagsfeestje was kregen alle kindjes een piepschuim vliegtuigje! Een markant en mooi persoon is heengegaan. Heel veel sterkte aan de familie en anderen die hem lief hadden


geschreven op 20 mei 2017 door Alie Raatjes       Rapporteren

Wat is het soms oneerlijk verdeeld. Twee maal achter elkaar zo een groot verlies. En een man met altijd een goed humeur. Alleen al daarom ging ik graag een broodje gezond halen. Heel veel sterkte de komende tijd.


geschreven op 20 mei 2017 door Marianne Klaus       Rapporteren

Heel veel sterkte met dit verlies


geschreven op 20 mei 2017 door Giselle koedijk       Rapporteren

Karel wat zullen wij je missen. Rust zacht. Gecondoleerd en sterkte voor de familie.


geschreven op 20 mei 2017 door Ingrid en Jan en Alexandra en Björn van Raalte       Rapporteren

Lieve Karel,
We miste je natuurlijk al een tijd, maar dat je er nu echt niet meer bent komt alsnog hard aan.
Bedankt voor wie je was!
Lieve familie,
Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
Liefs, Maartje


geschreven op 19 mei 2017 door Maartje       Rapporteren

Lieve Karel,
Dank je wel voor alle heerlijke frietjes, activiteiten en extra's die je altijd regelde voor de kindjes in jouw zaak en in de buurt, je was de eerste met een nintendo 64 en daar maakte je iedereen blij mee, ze mochten net zo lang spelen als ze wilden altijd! En je hebt mij als jurylid bij de playback show in het buurthuis nog laten winnen... dank je wel Karel voor al die mooie tijden... veel sterkte voor de familie gewenst, dit is samen met Ria een groot gemis... dikke knuffel Anouk de Graaf


geschreven op 19 mei 2017 door Anouk       Rapporteren

Hoi Karel toen Ria en jij bij ons in de jaagmeent kwam kon ik jullie al van Almere stad jullie gingen een snackbar openen daar kwam een hoop werk voor aan de pas en jij karel zetten je schouders eronder en toen jullie open gingen wat een genot. Karel en Ria we zullen jullie nooit vergeten. wel uit het zicht maar nooit uit ons hart .rust zacht en pak je meisje boven lekker vast.


geschreven op 19 mei 2017 door Els Beek       Rapporteren

Lieve familie, ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Karel.


geschreven op 19 mei 2017 door Vera Weisbeek -Verduijn       Rapporteren

lieve Karel jij was gewoon alles
je was er voor iedereen
Vroeger had je ook een grote fanclub elke dag voor de deur jouw eigen Karel possee meeste vonden het maar niks al die scooters voor de deur en hang gasten maar jij vond het gezellig jij had liever dat we bij jou waren dan ergens anders overlast bezorgen.
Lieve Karel nu ga je naar de hemel waar jouw lieve Ria op je wacht en als je daar bent geniet van ons beneden zoals je altijd genoot van iedereen.

Dennis en Patrick en alle nabestaande heel veel sterkte

xx Gwennie (zoals Karel mij noemde)


geschreven op 19 mei 2017 door Gwen engelen       Rapporteren

Een altijd vrolijke man met hart voor z'n zaak. Vooral alle kinderen vonden hem geweldig ze werden altijd wel verwend met een snoepketting of een ijsje. Rust zacht lieve Karel en voor alle familie heel veel sterkte gewenst!


geschreven op 19 mei 2017 door Paula Faber       Rapporteren

Familie en vrienden, gecondoleerd met het verlies van Karel. Rust zacht Karel, nu voor altijd bij jou lieve vrouw Ria!


geschreven op 19 mei 2017 door Yvonne Drieling       Rapporteren