Annet Tiggelaven

13 januari 1958

Pyrus Nivalis.jpg

03 mei 2018

Name: Jessica Ruijs

Date: 03 juni 2018

Name: Anne van Ree-Tiggelaven

Date: 14 mei 2018

Name: Jolanda

Date: 14 mei 2018

Name: Bianca Kroezen

Date: 12 mei 2018

Name: Simone Wierstra

Date: 12 mei 2018

Name: Sjaak Verkerk

Date: 12 mei 2018

Name: Aad, Soraya & Fynn

Date: 11 mei 2018

Name: Mirian van Ansem

Date: 11 mei 2018

Name: Giovanna Karaberis

Date: 09 mei 2018

Name: Kees van Dalfsen, oud-collega Oranjewoud

Date: 09 mei 2018

Name: Marc van Scherpenzeel

Date: 09 mei 2018

Name: Ton Lesscher

Date: 08 mei 2018

Name: Lex Schmidt

Date: 08 mei 2018

Name: Astrid Timmermans-Kok

Date: 08 mei 2018

Name: Mary Hettema

Date: 08 mei 2018

.. we miss you


geschreven op 19 mei 2019 door john doe       Rapporteren

Een laat bericht van mij aan jou. Jij prachtig mooi mensje. Nu al veel te jong overleden. Wat heb ik veel van je geleerd. Je ongelofelijk humor en die lach. Ik zal je nooit vergeten. X Suus


geschreven op 30 januari 2019 door Susan Duivenvoorde Bijker       Rapporteren

Het lijkt nog maar een paar weken geleden, dat je nog even op kantoor was. Zo strijdlustig! En nu zo stil...

Net terug van vakantie lees ik het vreselijke bericht. Ik wens alle familie en vrienden veel sterkte en steun toe.

Hartelijke groet, Jessica


geschreven op 03 juni 2018 door Jessica Ruijs       Rapporteren

Lieve Annet,

Wat schrok ik toen ik tijdens mijn vakantie het bericht kreeg dat je niet meer bij ons was. Ik zal je missen. Altijd een lach en altijd een luisterend oor. Altijd tijd voor de ander. Bedankt voor de fijne tijd dat we collega's waren. Het ga je goed op het verdere van je reis.

Voor je familie en nabestaanden heel veel sterkte gewenst met het verlies van zo'n krachtige lieve vrouw.

Hartelijke groet,
Jaap


geschreven op 14 mei 2018 door Jaap Schoonhoven       Rapporteren

Lieve Annet,

Wat zal je trots zijn op je gezin zoals zij er voor gezorgd hebben dat het afscheid nemen van jou zo ontzettend mooi was.
Lieve Annet mijn grote zus, wat ik je graag zou willen laten weten is dat ik heel veel van je hou.
We hebben leuke dingen samen gedaan. Wat een leuke tante was je voor onze drie dochters en een geweldige dochter voor onze moeder. Daar kan ik nog veel van leren.
Als ik aan de tijd denk dat je in Woudenberg woonde dan is jouw grote gastvrijheid wat er uit springt. Voor een ieder stond je deur open. Er was altijd iets te eten.
ik weet dat we een keer, als ik weer eens bij je was, samen bijna een vers witbrood hebben opgegeten.
In mijn jeugd was ik ook een soort levende pop voor jou en Ineke. Ik werd door jullie aangekleed en door jouw opgemaakt, totdat pa mij zag en ik alles er weer afhaalde.
Toen je zwanger was van Mariska hield je zoveel vocht was dat je je amper kon bewegen. ik ben toen voor haar geboorte een tijdje bij je in huis geweest om je te helpen en ik was de eerste die jouw kleine meisje mocht aanschouwen.
Ik ben trots op wat jij allemaal voor elkaar hebt gekregen ondanks alle tegenslagen. Hoe jij je door studie op kantoor hebt weten op te werken. Hoe jouw kinderen in het leven staan. Geweldig.

Lieve Annet het klinkt misschien raar uit mijn mond maar je laat echt een grote leegte voor mij achter.
Liefs Anne


geschreven op 14 mei 2018 door Anne van Ree-Tiggelaven       Rapporteren

Lieve Annet,

Wat is dit ongelooflijk hard gegaan zeg. Een paar weken geleden hadden we nog afgesproken om snel een bakkie koffie te drinken maar helaas mocht dit niet meer zo zijn. In gedachten drinken we hem dan maar, samen met de gezellige biertjes en wijntjes.
Wat was jij een prachtige, lieve en sterke vrouw zeg. Ik ga zeker proberen om daar iets van mee te nemen de rest van m’n leven. Een groot voorbeeld voor vele..!!

Nu weer samen met Marco dat is een hele kleine maar schrale troost.

Wij zullen goed op Issy, Ar & Dave letten en zullen Djenn later alle prachtige verhalen over haar mooie/gekke oma vertellen.
Laat ze zien wat een feestje vieren is daarboven.
Je hebt een stempel op ons hart gedrukt en we zullen je nooit vergeten..!!!

Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden.

Mega dikke knuffel,
Jolanda, Tim, Yuma & Myka ❤️


geschreven op 14 mei 2018 door Jolanda       Rapporteren

Hee kanjer, lief vriendinnetje!

Afgelopen maart hebben we nog een middag aan elkaar gekletst. Aan t eind van die middag elkaar nog 's stevig omhelst... niet wetende dat dat de laatste keer zou zijn... Vandaag ben zijn we voor de allerlaatste keer dicht bij je geweest - ik was verdrietig maar vond het ook mooi. Wat gaan we je verschrikkelijk missen! Namens onze blagen bij deze een dikke knuffel. Collin zal de momentjes 'samen eredivisie kijken' - voordat we weer naar huis afreizen, niet vergeten. Romanie heeft het over de gezellige kletsmomentjes.

Jij en ik; van collega's naar vriendinnen. Wat hebben we heerlijk gelachen. Nadat ik van werkgever ben gewisseld zijn we elkaar niet uit het oog verloren. Een aantal keer per jaar kwam jij naar Almelo of wij naar Almere. Of we gingen shoppen en terrassen, lekker kletsen over van alles; leuk, niet leuk - scherp en kritisch en als we mild gestemd waren, met een knipoog ...heerlijk! Er verschijnt wederom een glimlach...

Hoe leuk was het dat je de hele dag + overnachting aanwezig was op onze bruiloft! De verrassing die je voor ons geregeld had op onze hotelkamer in Curaçao - in samenwerking met Mariska. Zo lief! Vergeten we nooit meer!

Lieve Annet, alle momenten samen met jou, koester ik, koesteren wij. Bizar dat je zo snel aan je volgende bestemming moet beginnen... Dankjewel voor de leuke, mooie, gezellige herinneringen; dankjewel voor alles!

Goodbyes are not forever
Goodbyes are not the end
They simply mean
I'll miss you
Until we meet again ♡


geschreven op 12 mei 2018 door Bianca Kroezen       Rapporteren

In december 2017 hoorde ik van Pieter Ausema dat Annet erg ziek was. Ik heb tot september 2013 bij Oranjewoud gewerkt. In de tijd dat ik daar werkte deed Annet mijn secretariële ondersteuning. Dat betekende dat ik heel regelmatig met Annet overleg had. Dat was altijd heel prettig. Ik heb met veel plezier met haar samengewerkt. Toen ik hoorde van Pieter dat ze ziek was ben ik begin december spontaan op een vrijdag laat in de middag Bin Annet op verrassingsviste gegaan. Dat vond Annet geweldig. Ik ben ook heel erg blij dat ik toen bij haar ben geweest. We hebben heel gezellig, echt ouderwets, zitten kletsen over vanalles en nog wat. Over haar ziekte uiteraard, maar ook over haar drive om die ziekte aan te pakken. Bewonderenswaardig vond ik dat. Ook hebben we gesproken over haar kinderen en de mijne.
Ik was er indertijd bij toen haar zoon Marco overleden is. Met enige regelmaat spraken Annet en ik in de jaren daarvoor over de situatie van Marco. Ik kon daar veel begrip voor opbrengen omdat ik een jongere broer heb die schizofreen is. Mijn broer en Marco kenden in hun levensverhaal veel parallellen. Was altijd fijn voor haar en voor mij om onze ervaringen rondom schizofrenie met elkaar te delen.
Ook spraken we over de keren dat een van mijn kinderen weer eens wat voor school geprint moest hebben. Annet plukte dat dan vaak uit mijn mailbox, printte dat wat was gevraagd en gaf dat aan mij nog voordat ik die mail had gezien. Op een gegeven moment was het zelfs zo dat mijn dochter rechtstreeks met Annet communiceerde over hoe ze het een en ander geprint wilde hebben.
Ik ga de doorzettingskracht en het optimisme van Annet nooit vergeten. Ik wens alle dierbaren va Annet veel sterkte en kracht met het verwerken van dit verlies.


geschreven op 12 mei 2018 door Martien Hagens       Rapporteren

Lieve Annet,

Ik kan er nog steeds niet over uit dat je hier niet meer bent. Volgens mij was je hier nog niet klaar met leven. Als ik aan jou denk hoor ik meteen je lach. We hebben veel gelachen met elkaar en soms ook een traantje gelaten. Bovenal denk ik met veel vrolijkheid aan je terug en hoop ik dat je hier boven weer herenigd bent met Marco. Vandaag zullen we je herdenken met een lach en een traan. Jammer dat de tijd voor jou zo snel is gegaan.

Lieve Annet, dank dat ik je heb mogen leren kennen en dat Kees en ik een gezellig tijd met je hebben mogen doorbrengen. Alle goeds daar boven.

Dikke kus, Simone


geschreven op 12 mei 2018 door Simone Wierstra       Rapporteren

Lieve Annet,
Geschrokken ben ik bij het horen van je overlijden. We hadden in mijn tijd bij Oranjewoud vaak contact en veel plezier aan de telefoon. Jammer dat je tijd al zo snel is gekomen. Ik wens de kinderen en kleinkinderen veel sterkte.

Sandra Brinkhof


geschreven op 12 mei 2018 door Sandra Brinkhof       Rapporteren

Lieve Tante, ookal was de familie band niet zo goed. Ik heb het altijd leuk bij je gevonden. Ben bij je weze logeren, winkelen, en eten! Bedankt voor de mooie herringen die ik aan je heb! Nu ben je eindelijk bij Marco. Rust zacht. Dikke kus


geschreven op 12 mei 2018 door Julia van ree       Rapporteren

Lieve Annet,
Vorige week op vakantie pakte Anneke haar beursje en hadden we het over je vanwege dat jij de beursjes had meegenomen voor ons van curacao. Thuis gekomen hoorde ik het verschrikkelijke nieuws.
Familie en nabestaanden heel veel sterkte gewenst.
Edward


geschreven op 12 mei 2018 door Edward van Dijk       Rapporteren

Beste familie en nabestaanden,

Annet was een directe collega van mij toen ik bij oranjewoud werkte. Ik heb heel veel warme herinneringen aan onze gesprekken tijdens wandelingen in de lunchpauze. Ze was een prachtig mens met een gigantisch hart.

Gecondoleerd met dit grote verlies en sterkte met dit een plekje geven.

Hartegroet Eline


geschreven op 12 mei 2018 door Eline Zeelenberg       Rapporteren

Lieve Annet,
Na mijn laatste bezoek bij je thuis was ik er vanuit gegaan dat er nog een tot ziens zou zijn.
Helaas was die tijd je niet meer gegeven…..
De kinderen en kleinkinderen waren alles voor je.
Voor mij en anderen was je steun en toeverlaat in alles wat er op het werk en daar buiten te organiseren viel. In de tijd dat ik niet veel op kantoor maar onderweg was werd er vaak opgenomen met daar hebben we onze Sjaak of ander voor jouw typerende welkomstboodschap. Vanuit de auto heb je heel veel dingen voor me opgelost maar hadden we ook fijne gesprekken gehad over wat ons bezig hield in het leven.
Voor ons collega’s organiseerde je van alles en nog wat zowel voor het werk als ook daarbuiten zoals jubilea, verjaardagen, huwelijk, geboorte of afscheid van collega’s maar ook spontaan een borrel op een terras om dat het tijd was om iets gezelligs te doen.
Je zorgzaamheid ging heel ver, je wist van het reilen en zeilen van de collega’s en zorgde voor hulp en aandacht als iemand het even lastig had.
Ook was je altijd in voor geen grap. Wat mij altijd bij zal blijven is de nieuwjaarsbijeenkomst van 2009 Waarbij ook de terugkomst van een collega werd gevierd. Samen hebben we er een nieuwjaarsborrel om 8:30 van gemaakt met een paar flessen champagne werd het erg gezellig zo vroeg. Zowel vooraf als achteraf hadden we veel lol om de verbazing van de aanvulling op het ontbijt.
Je was een fijn mens, oprecht en vaak recht voor z’n raap.
Dank voor alles! Ik wat zal ik je missen.
Voor familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Sjaak


De foto is kraambezoek in de achtertuin bij Remco Jonker


geschreven op 12 mei 2018 door Sjaak Verkerk       Rapporteren

Lieve Annet,
We hebben jou leren kennen via je dochter Maris op Curacao. We hebben jou leren kennen als een lieve zorgzame moeder en oma.
Je was gek van kinderen en ook van onze kleine Fynn.. we hadden graag gewild dat je hem wat meer had zien opgroeien netals je andere kleinkinderen... wat zal je onwijs gemist gaan worden door iedereen en ook zeker door ons! Rust zacht lieverd en we wensen onze lieve vriendjes Arnoud, Maris, Djenn en derest van de familie onwijs veel kracht en sterkte de aankomende periode liefs van Aad, Soraya en Fynn


geschreven op 11 mei 2018 door Aad, Soraya & Fynn       Rapporteren