Annet Tiggelaven

13 januari 1958

Pyrus Nivalis.jpg

03 mei 2018

Name: Dirk Nuus

Date: 08 mei 2018

Ik heb Annet via Saskia leren kennen als een vrouw met veel levenslust. Een voorbeeld: na een gezellig etentje bij de Griek met een groepje vrienden, werd de avond afgesloten met een dans op de tafel door .... Annet! We zullen haar missen. Jan


geschreven op 11 mei 2018 door Jan       Rapporteren

Voor Annet,

Je bent er niet meer, een langer leven was jou helaas niet gegund.

Zeven jaar was ik jouw teammanager. In die tijd heb ik je leren kennen als een eerlijk en oprecht mens. Je stond altijd met veel toewijding klaar voor de mensen om je heen en je collega's op kantoor. Ook al was het voor jezelf niet altijd makkelijk.

Op de dag waarop je stierf maakte ik deze foto van een schilderij in het Singer Museum in Laren. Een pad met bomen erlangs, mooi als symbool voor jouw reis, die ooit begon en die vast nog niet is afgelopen. Ik denk aan je!

Lieve groet!
Theo


geschreven op 11 mei 2018 door Theo van Oosten       Rapporteren

Lieve familie,

Gecondoleerd met het verlies van een prachtige vrouw, ons Annet. Haar vrolijke betrokkenheid, haar oprechte stem aan de telefoon en haar unieke lach gaan we vreselijk missen op het kantoor in Almere. Mooie herinneringen blijven ons bij!


geschreven op 11 mei 2018 door Mirian van Ansem       Rapporteren

Lieve Annet,

Wat ben ik geschrokken van je plotselinge overlijden! Wat hebben we in de afgelopen jaren veel leuke activiteiten georganiseerd bij de PV van Antea Group. Je was altijd een drijvende kracht voor het PV bestuur. Ik herinner me Annet als een lief, zachtaardige en vriendelijke collega die altijd voor iedereen klaar stond als het nodig was! Twee weken geleden stuurde ik je nog een appje om een keer af te spreken maar helaas was dit al te laat :( :( Je blijft met een glimlach in mijn herinnering!

Ik wens de familie heel veel sterkte met het verlies van een warm, hartelijk en vriendelijke dame!

Liefs Martin van der Werf


geschreven op 11 mei 2018 door Martin van der Werf - ex collega Antea Group       Rapporteren

Lieve Annet en familie,

Wat een verdrietig nieuws, een mooi mens is heengegaan. Nooit meer 'Wat leuk dat je belt'.... 'Wanneer kom je nu eens naar Almere', altijd hartelijk en oprecht geïnteresseerd. Altijd tijd voor een praatje. Je lach over de afdeling in Almere, we zullen je missen.

Voor iedereen die met dit verdriet moet omgaan, sterkte!

groet,
Stephan van der Geest


geschreven op 11 mei 2018 door Stephan van der Geest       Rapporteren

Lieve Annet en familie!!

Woorden schieten te kort. De vele gezellige happy hours op Curaçao blijven een mooie herinnering.
Wat was een lieve bijzondere vrouw en fantastische moeder.
Heel veel sterkte voor de familie in deze moeilijke tijd.

Liefs Kim Verschaeren & Jacco van Kampen


geschreven op 11 mei 2018 door Kim Verschaeren       Rapporteren

Lieve Annet,

27 jaar lang mijn allerbeste en liefste vriendin.

Op 1 mei was ik nog bij je op bezoek. Niet wetende dat dit de laatste keer was dat we elkaar zouden zien. Wat doet dit vreselijk pijn en ik wat mis ik je verschrikkelijk.

We hebben samen wat afgelachen al die jaren. Wat we ook gingen doen het werd altijd een feest. Weet je nog die keer dat we naar Texel gingen, de 80's party's in Eindelijk, onze vakantie naar Gran Canaria en alle leuke uitjes met je geweldige collega's, de bevrijdingsfestivals waar we altijd van de partij waren. Ik kan zo nog uren doorgaan.

Maar niet altijd was het feest. We hebben ook hele moeilijke tijden mee gemaakt waarin heel veel tranen gevallen zijn.

Lieve Annet:
The fact you are no longer here will always cause me pain.
But you are forever in my heart, until we meet again.

Ik ga je zo verschrikkelijk missen.

Rust zacht.

Emmy


geschreven op 10 mei 2018 door Emmy       Rapporteren

Lieve Annet,

Ik heb het geluk gehad je als schoonzus in mijn leven te mogen hebben, jouw enthousiasme, interesse in mensen maar bovenal jouw gevoeligheid deed me altijd raken.
Ook als tante van Merlijn was je altijd betrokken, je sloeg geen verjaardag over ondanks de reis en je persoonlijke moeilijkheden die daarbij kwamen. Dat vond ik altijd zo bijzonder knap en dapper. Want dat was je zeker... tot het einde...dapper.
Een fantastische moeder, schoonzus, oma en dochter.... wat een gemis voor veel mensen.
Dank je wel dat ik een klein beetje in jouw leven mocht zijn... en ik hoop dat je nu weer bij je zoon kan zijn...
Liefs Gaby


geschreven op 10 mei 2018 door Gaby Ockeloen       Rapporteren

Lieverd, we begonnen met stappen, naar de Meent en Sammie, menigmaal kwamen we met daglicht de ploegschaar oprollen. Ook ons legendarische optreden als Alpenzusjes is nooit meer overtroffen. Toen jij in Hilversum werkte, liep ik op het Mediapark dus samen lunchen, het was altijd feest. De laatste jaren belde we zo om de paar weken. Wat had je het slecht met het overlijden van Marco, daar kwam je nooit overheen. De laatste jaren kon je weer genieten van die prachtige kleinkinderen, je straalde van geluk en terecht. Je was mooi, lief en spontaan en griet wat ga ik je missen. Dave en Mariska het verdriet is groot maar wat was ze trots op jullie. Het leven is zo oneerlijk, de toekomst zal moeilijk voor jullie zijn. En inderdaad de gedachte dat ze nu bij Marco is verzacht het iets.
Veel sterkte xx Lyd


geschreven op 10 mei 2018 door Lydia van Nijkerk       Rapporteren

Lieverd,
Hoe moeilijk is het te accepteren dat we samen er niet meer op uit kunnen om leuke dingen te gaan doen. Ondanks dat het leven zeer zware momenten voor jou had wist jij als geen ander hoe je het leven moest vieren. Je had overal een duidelijke mening over en dat kwam er ook ongezouten uit. Je voelde als geen ander aan als er iemand in het team niet lekker in z’n vel zat. Je zorgde er dan als een moeder voor dat er aandacht voor die persoon kwam. Muziek was ook jouw ding. Altijd was je samen met Emmy op het bevrijdingsfestival te vinden en zijn we naar diverse concerten geweest. Het laatste concert was 50 jaar Pink Floyd in Nederland op een zondagmiddag in Paradiso. Mooi genoten van de muziek en daarna lekker met z’n vieren iets gegeten. Als er een feestje was, dan was jij één van de gangmakers. Op zoek naar mooie foto’s van jou en dat zijn er vele kwam ik een filmpje tegen van ons uitje naar Preston Palace waar jij ook weer als eerste op de dansvloer stond en heerlijk aan het genieten was. Helaas lukt het me niet deze te uploaden, maar als alternatief een heerlijk nummer waar wij meerdere malen mee uit ons dak zijn gegaan. De foto was van het jaren 60-70 feest in Uitgeest. Ook daar zijn we heerlijk uit ons dak gegaan.
Hoe hard is het, om 2 maand nadat we het bericht kregen al afscheid van je moeten nemen. We hadden nog zoveel samen willen doen.
Annet dank voor al die mooie jaren, 4 mei zal voor ons nooit meer hetzelfde zijn. In ons hart blijf je altijd bij ons.
Liefs Diana en Pieter.


geschreven op 10 mei 2018 door Diana en Pieter       Rapporteren

Lieve, lieve Annet,

Het is zo raar. Je bent er gewoon niet meer. Ik kan het gewoon niet uitstaan en nog niet geloven. Je was zo'n lieve, behulpzame, vrolijke meid. Ik wil je bedanken voor alle hulp die ik van je heb gehad. Jij hebt mij zo fantastisch leuk ontvangen bij Beheer en Data. Samen werkten we voor Beheer en Data in Deventer. Een samenwerking op afstand. Ja, ook dat kan. We belden elkaar regelmatig en zo hadden we het over van alles en nog wat. Ik zal dat heel erg missen. Maar ook toen we allebei die stomme ziekte hadden appten we met elkaar. Je was altijd zeer geïnteresseerd. Ik ben zo blij dat ik laatst nog met Pavlos bij je ben geweest. Ook jij had niet verwacht dat je ons zo snel zou verlaten. Ik hoor je nog zo zeggen als Mariska in september voor goed naar Nederland zou komen dan was dat vroeg genoeg, jij zou er niet zomaar tussenuit piepen. Nu ben je bij je zoon Marco, dat is heel fijn, en die rotchemo's hoef je gelukkig niet meer te ondergaan, maar wij gaan je vreselijk missen. Ik ben er erg verdrietig van.

Bedankt voor alles.

Giovanna Karaberis


geschreven op 09 mei 2018 door Giovanna Karaberis       Rapporteren

Lieve Annet,

Wat een schokkend bericht; m’n wereld stond even stil. We zullen het voortaan zonder jouw warme lach en je persoonlijke aandacht voor iedereen moeten doen.

Jij was altijd één van de drijvende krachten als er iets moest worden georganiseerd. Mijn vertrek bij Oranjewoud 6 jaar geleden staat nog in mijn geheugen gegrift. Jullie hadden een groots afscheid in de buitenlucht voor mij georganiseerd met spelletjes, borrel en BBQ én met interne en externe genodigden; helemaal TOP.

Ik zal missen hoe je tijdens elke lunch mijn manier van “broodjes smeren” en “appeltje schillen” met een jouw zo typerende lach becommentarieerde.

Je familie, vrienden en collega's waren je alles! Ik wens iedereen alle kracht om dit verlies te verwerken. We kijken met z’n allen terug op een prachtig mens.

Met vriendelijke groet,
Kees van Dalfsen


geschreven op 09 mei 2018 door Kees van Dalfsen, oud-collega Oranjewoud       Rapporteren

Beste familie van Annet,

Ik herinner jou als een altijd vrolijke, enthousiaste, maar vooral ook een hardwerkende collega. Sinds vorig jaar waren we geen collega''s meer van elkaar omdat ik een andere baan heb, echter jij was samen met een deel van Team Almere en Deventer bij onze bruiloft van mij en Diana. Een super mooie en feestelijke herinnering aan jou. We hebben daarvan ook nog een stuk film wat voor mij ook een hele mooie herinnering is aan jou.
Dank je wel voor alle goede zorgen en ik wil vooral de familie heel veel sterkte toewensen met dit vreselijke verlies.

Marc en Diana van Scherpenzeel


geschreven op 09 mei 2018 door Marc van Scherpenzeel       Rapporteren

Beste familie van Annet,

Ik zal Annet missen. Ze was een hele fijne collega.

Haar lach, humor, luisterend oor, maar ook haar zorgzaamheid voor anderen. Als ze helpen kon, deed ze dat.

Heel veel sterkte voor de komende tijd, om dit diepe verlies te dragen.


geschreven op 09 mei 2018 door Adriana van Kooten       Rapporteren

Lieve Annet,
wie had ooit kunnen denken dat er uit een blind date, georganiseerd door Mariska, zo'n mooie vriendschap zou ontstaan. Ik zal Mariska daar altijd dankbaar voor blijven.
We hebben wat mogen delen de afgelopen jaren. Lange gesprekken, dansen, relaxweekenden, city trips (1x zelfs in een kamer zonder ramen!), gewoon even lekker klagen en elkaar daarna weer oppeppen, lekkere etentjes en glaasjes wijn. Hoe bijzonder was het dat wij allebei, bijna tegelijkertijd, oma werden van een kleindochter in het buitenland. Geweldig dat wij onze oma-ervaringen en video's en foto's konden delen, wetende dat we elkaar daarmee nooit zouden vervelen.
Lieverd, ik kan het niet bevatten dat je er niet meer bent. En dan weet ik dat het gemis voor jouw kinderen en moeder nog zo vele, vele malen groter moet zijn.
Ik had nog zo veel van je kunnen en willen leren.
Kus,
Saskia


geschreven op 09 mei 2018 door Saskia Mathéron       Rapporteren